Despre noi

PESTE 17 ANI DE EXPERIENȚĂ

De 17 ani, ÎNCHIRIEM COPIATOARE de nota 10! Cu o experiență de 17 ani, activitatea noastră de închirieri de copiatoare multifuncționale a devenit una dintre activitățile de bază.

Echipamentele, atât monocrom cât și color, sunt Konica Minolta sau Brother și au ca țări de proveniență Germania, Franța, Austria și România. Suntem parteneri Konica Minolta si dispunem de stoc permanent de echipamente, consumabile si piese de schimb.

DEVIZA NOASTRĂ
Echipamentul potrivit = profitabilitatea clientului


Povestea de succes a companiei COPIER SERVICE parcurge un drum de milioane de kilometri, cu motoarele turate la maxim încă de la momentul fondării ei, în anul 2006. În decursul anilor, activitatea s-a dezvoltat, extinzându-se și bazându-se pe lucrări complexe, pe diversificarea de servicii și produse.

Încă de la început, firma COPIER SERVICE a dezvoltat, în toți cei 17 ani, activități de vânzare și service, de import și recondiționare de copiatoare Konica Minolta. La foarte scurt timp, închirierea de copiatoare a devenit una dintre activitățile de bază.

Inchirieri copiatoare multifunctionale in Romania

Închirieri Copiatoare și multifuncționale în București, Buzău, Iași, Prahova, Constanța, Brașov.

Peste 17 ani de experiență

Personal calificat

Timp scurt de livrare și instalare

Contact

Pentru noi, fiecare client este unic. Urmărim și contribuim continuu la reducerea costurilor prin eficientizare, prin furnizarea de soluții și prin punerea în slujba clienților a experienței noastre. Acoperirea completă a nevoilor clienților este asigurată de o echipă tânără, cu oameni calificați, care țin pasul cu NOUTATEA și care dau dovadă de INTELIGENȚĂ ȘI RECEPTIVITATE, RESPONSABILITATE ȘI CURAJ. Profesionalismul întregii echipe susține calitatea activității noastre zilnice și diversificarea impusă de domeniul IT.

Închiriem copiatoare multifuncționale laser, atât monocrom cât și color. Vă puteți baza pe sprijinul și consilierea noastră, în vederea alegerii echipamentului potrivit activităților dumneavoastră de copiere, imprimare, scanare și transmitere de documente prin fax și email, în funcție de volumul lunar estimat.

În prețul unui abonament, asigurăm pachetul complet aferent unei închirieri: TRANSPORT, INSTALARE, INSTRUIRE DE PERSONAL, SUPORT TEHNIC ȘI SERVICE, CONSUMABILE, ACCESORII ȘI PIESE DE SCHIMB, NUMĂR DE PAGINI INCLUSE – LUNAR, ECHIPAMENT DE BACKUP.