De 10 ani, INCHIRIEM COPIATOARE de nota 10!
Cu o experienta de 10 ani, activitatea noastra de inchirieri de copiatoare multifunctionale, a devenit una dintre activitatile de baza. Echipamentele, atat monocrom cat si color, sunt Konica Minolta si au ca tara de provenienta – Germania.
DEVIZA NOASTRA: “Echipamentul potrivit = profitabilitatea clientului


Povestea de succes a companiei COPIER SERVICE parcurge un drum de milioane de kilometri, cu motoarele turate la maxim inca de la momentul fondarii ei, in anul 2006. In decursul anilor, activitatea s-a dezvoltat, extinzandu-se si bazandu-se pe lucrari complexe, pe diversificarea de servicii si produse.

Inca de la inceput, firma COPIER SERVICE a dezvoltat, in toti cei 10 ani, activitati de vanzare si service, de import si reconditionare de copiatoare Konica Minolta. La foarte scurt timp, inchirierea de copiatoare a devenit una dintre activitaţile de bază.

Pentru noi – fiecare client este unic. Urmarim si contribuim continuu la reducerea costurilor prin eficientizare, prin furnizarea de solutii si prin punerea in slujba clientilor a experintei noastre. Acoperirea completă a nevoilor clientilor este asigurată de o echipa tanara, cu oameni calificati, care tin pasul cu NOUTATEA si care dau dovadă de INTELIGENTA SI RECEPTIVITATE, RESPONSABILITATE SI CURAJ. Profesionalismul intregii echipe sustine calitatea activitatii noastre zilnice si diversificarea impusa de domeniul IT.

Inchiriem copiatoare multifunctionale laser, atat monocrom cat si color. Va puteti baza pe sprijinul si consilierea noastra, in vederea alegerii echipamentului potrivit activitatilor dumneavoastra de copiere, imprimare, scanare si transmitere de documente prin fax si email, in functie de volumul lunar estimat.

In pretul unui abonament – asiguram pachetul complet aferent unei inchirieri: TRANSPORT, INSTALARE, INSTRUIRE DE PERSONAL, SUPORT TEHNIC ŞI SERVICE, CONSUMABILE, ACCESORII SI PIESE DE SCHIMB, NUMAR DE PAGINI INCLUSE – LUNAR, ECHIPAMENT DE BACKUP.