Închirieri Copiatoare În Prahova

Prin activitatea noastra desfasurata pana in prezent am capatat experienta si parteneriate de durata cu toti colaboratorii nostri din judetul Prahova.

In momentul de fata avem inchiriate copiatoare multifunctionale Konica Minolta in orasele Ploiesti si Campina. Putem inchiria, de asemenea, si in alte localitati de pe teritoriul judetului Prahova: Azuga, Baicoi, Boldesti-Scaieni, Breaza, Busteni, Comarnic, Mizil, Plopeni, Sinaia, Slanic, Urlati si Valenii de Munte.

Site-ul www.inchirieri-copiatoare.eu a fost lansat in Ploiesti pentru a face cunoscuta oferta noastra de inchiriere copiatoare, multifunctionale si imprimante si pentru dezvoltarea de noi parteneriate.

Va oferim solutii de inchiriere personalizate pentru echipamente de birou (multifunctional, copiator, imprimanta).

Ce presupune solutia de inchiriere echipamente?

  1. consilierea in alegerea echipamentului optim necesar nevoilor dumneavoastra (copiere, printare, scanare);
  2. transportul, instalarea, instruirea de personal, suportul tehnic si service-ul, toate oferite gratuit ;
  3. asigurarea bunei functionari a echipamentelor pe toata perioada contractului de chirie, prin interventii periodice si la solicitarea clientului, in cel mai scurt timp;
  4. consumabilele si piesele de schimb oferite gratuit si stabilitate pe toata perioada contractului de chirie;
  5. pretul de contract care presupune o chirie lunara, in acest pret fiind incluse piesele de schimb, service-ul, precum si toate consumabilele, cu exceptia hartiei.

Soluția de închirieri copiatoare oferită de COPIER SERVICE reprezintă un mix de multifunctionale și servicii, optim pentru desfășurarea activității dumneavoastră. Detalii despre solutiile noastre de inchiriere pot fi vizualizate la link-urile :

https://inchirieri-copiatoare.eu/pachete-smart/
https://inchirieri-copiatoare.eu/abonamente-rent-copier/ 

Putem oferi si ABONAMENTE PERSONALIZATE in orasul Ploiesti si pe tot teritoriul judetului Prahova, in functie de volumul de lucru si nevoile clientului, pentru alte volume lunare decat cele cuprinse in abonamentele standard mentionate in site.
Solicitati echipei Copier Service OFERTA PERSONALIZATA la telefon 0766 259 118 sau la mail vanzari@copierservice.ro.