Închirieri copiatoare În București

COPIER SERVICE activeaza atat in Bucuresti, cat si la nivelul intregii tari inca din anul 2006 si reprezinta solutia completa pentru inchirierea de copiatoare si multifunctionale.

Una dintre activitatile noastre principale se desfasoara in domeniul inchirierii multifunctionalelor, copiatoarelor si imprimantelor Konica Minolta, monocrom si color, atat in Bucuresti, cat si in Ilfov.

Clientii pe care ii avem in acest moment in intreaga tara si cu deosebire in Bucuresti, sunt dovada vie a faptului ca inchirierea este cu mult mai avantajoasa fata de achizitionarea unui copiator multifunctional, privita chiar si numai prin prisma faptului ca pentru o chirie nu efectuati o investitie mare, firma dvs. economisind capital pentru alte cheltuieli lunare.

Avantajele unui contract de inchiriere:

  • plata unei chirii lunare fixe;
  • numar de copii incluse in chiria lunara;
  • transport, instalare, instruire personal, suport tehnic, service – toate incluse;
  • aprovizionare permanenta cu consumabile si piese de schimb (mai putin hartia);
  • efectuarea de revizii lunare.

Alaturati-va clientilor nostri!

In cazul in care nu va incadrati in niciuna dintre ofertele noastre prezentate detaliat la www.inchirieri-copiatoare.eu/abonamente-rent-copier/ si la www.inchirieri-copiatoare.eu/pachete-smart/, flexibilitatea angajatilor nostri va va ajuta sa va personalizati un abonament pentru Bucuresti si pentru Ilfov.

Va asteptam pentru oferta personalizata la telefon 0766 259 118 sau la mail vanzari@copierservice.ro.