Închiriere copiatoare, multifuncționale și imprimante în Iași, Pașcani și Târgu Frumos

Oferim servicii de inchiriere copiatoare, multifunctionale si imprimante in orasele Iasi, Pascani si Targu Frumos

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul inchirierii de copiatoare, multifunctionale si imprimante, Copier Service vine in sprijinul dvs. prin aceasta activitate pe toata raza judetului Iasi, atat in orasul Iasi, cat si in Pascani si Targu Frumos.

Un contract de chirie va ofera reducerea semnificativa a costurilor lunare si va inlatura grijile privind costurile de utilizare si de intretinere.
Activitatea noastra de inchiriere va asigura o funcționare sigură si normala a multifunctionalelor, copiatoarelor si imprimantelor, intr-un abonament cu pret avantajos fiind incluse, atat toate consumabilele si piesele de schimb, cat si transportul, instalarea, intretinerea si instruirea de personal. Va puteti astfel concentra pe desfasurarea unei activitati productive in compania dumneavoastra.

Stim cat de important este timpul pentru dumneavoastra, asa ca membrii echipei Copier Service vin in intampinarea dv, pe toata raza judetului Iasi, sprijinindu-va in alegerea copiatorului potrivit, in functie de o multitudine de considerente: necesitati, consumabile, service si piese de schimb, cat si transport, instalare si instruire personal.

Toate ofertele noastre de chirii se regasesc la www.inchirieri-copiatoare.eu/abonamente-rent-copier/ si la www.inchirieri-copiatoare.eu/pachete-smart/
Tipariti lunar un alt volum decat cel oferit de abonamentele standard? Nimic mai simplu! Noi va putem personaliza abonamentul dorit. Contactati cu incredere unul dintre membrii echipei noastre la mail vanzari@copierservice.ro sau la telefon 0766 259 118.