Închirieri copiatoare Și multifuncȚionale În ConstanȚa

Inchirierea este cea mai bună soluție pentru companiile care nu doresc să investească în achiziția propriu-zisă a unui copiator. Cei care inchiriaza un multifunctional / copiator / imprimanta laser, monocrom sau color au numeroase avantaje prin asigurarea necesarului pentru toate functiile: printare, copiere si scanare.

Prin derularea unui abonament de chirie, firma dv economiseste capital pentru alte cheltuieli lunare, inchirierea reprezintand alegerea perfecta pentru buna desfășurare a activității dumneavoastră.

In pretul stabilit de un contract de chirie, atat pentru judetul Constanta, cat si pentru orasele Medgidia, Mangalia, Cernavoda, Eforie, Navodari este inclus totul: echipamentul – copiator / multifunctional / imprimanta, transportul, instalarea, instruirea, consumabilele, piesele de schimb, reviziile, mentenanta si service-ul, exclusiv hartia.

Toate aceste considerente, impreuna cu suportul tehnic bine definit si specializat de care beneficiati, va ajuta sa executati impecabil sarcinile dv zilnice de printare, copiere si scanare.

Solutia de inchiriere potrivita pentru dv poate fi una dintre cele oferite de site-ul www.inchirieri-copiatoare.eu, cu volume de lucru lunare predefinite, sau poate fi o OFERTA PERSONALIZATA, la cerere, in functie de un anumit volum de lucru, particularizat.

Puteti vizualiza abonamentele si pachetele disponibile pentru judetul Constanta la : https://inchirieri-copiatoare.eu/abonamente-rent-copier/ si https://inchirieri-copiatoare.eu/pachete-smart/ sau puteti solicita echipei Copier Service OFERTA PERSONALIZATA la telefon 0766 259 118 sau la mail vanzari@copierservice.ro.