Inchirieri Copiatoare si Multifunctionale in Mures

Soluția de închiriere oferită de COPIER SERVICE reprezintă alegerea perfecta pentru buna desfășurare a activității dumneavoastră, incluzand atat echipamentele de printare, copiere si scanare, cat si serviciile corespunzatoare mentinerii bunei lor functionari.

Inchirierea unui echipament se dovedeste a fi solutia potrivita pentru birourile care au nevoie de un multifunctional care sa le asigure necesarul de printare, copiere si scanare.

COPIER SERVICE va ofera solutia ideala de inchiriere imprimante, multifunctionale si copiatoare de ultima generatie cu service-ul si consumabilele incluse, atat in Targu Mures cat si pe intreg teritoriul judetului Mures. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Copier Service  raspunde cu profesionalism  cerinţelor tot mai diversificate ale clienţilor săi, făcând faţă cu succes concurenţei acerbe. Obiectivul nostru principal este acela de a asigura produse şi servicii de  inchiriere multifunctionale imprimante si copiatoare de cea mai înaltă calitate.

Prezenti pe piata din Mures, solutiile de inchiriere de copiatoare, multifunctionale oferite de noi au fost deja prima optiune pentru firme din Targu Mures, Reghin , Ludus, Iernut, Sighisoara.

Puteti opta pentru unul din abonamentele standard, pachetele smart sau daca nici una din aceste variante nu indeplineste cerintele dvs, puteti contacta, fara ezitare, unul din consultantii nostrii pentru intocmirea unei oferte personalizate.